2. Umrežavanje dionika u lokalnim zajednicama

Umrežavanje dionika u lokalnim zajednicama

S ciljem poticanja građana na uključivanje u rješavanje problema koje su prepoznali u svojoj lokalnoj zajednici, Zaklada organizira prezentaciju natječaja "Mali projekti za bolje sutra" i umrežavanje dionika u lokalnim zajednicama koje će se održati u suradnji sa sljedećim gradovima i općinama:

• Vodnjan-Dignano, u utorak 10.05.2022., u službenim prostorijama Grada Vodnjana-Dignano,Vjenčana sala–ulaz Narodni trg, s početkom u 17.00 sati
  • Općina Medulin, u srijedu 11.05.2022., u Multimedijalnom centru Općine Medulin (3mc), Centar 5, s početkom u 18.00 sati

• Vižinada-Visinada, u ponedjeljak, 16.05.2022., u Općinskoj vijećnici Općine Vižinada-Visinada, s početkom u 18.00 sati

• Ližnjan-Lisignano, u utorak, 17.05.2022., u Općinskoj vijećnici Općine Ližnjan-Lisignano, s početkom u 17.00 sati

• Rovinj-Rovigno, u srijedu 18.05.2022. u prostoru Doma kulture-Velika sala, Trg Maršala Tita 3, s početkom u 14.00 sati

• Tar-Vabriga Torre-Abrega, u četvrtak 19.05.2022. u prostoru Dječjeg vrtića „Morski konjić“, Brajde 31A, s početkom u 09.00 sati

Prijave su obavezne putem linka u nastavku: https://forms.gle/AhYF7pstTw3fXtm9A

Predviđeno trajanje je 2 sata.

Pozivamo predstavnike udruga, ustanova i mjesnih odbora da nam se pridruže, razrade svoj mali projekt i ostvare financijsku potporu na natječaju "Mali projekti za bolje sutra"  koji je otvoren do 26.05.2022. godine. Cilj umrežavanja je pronaći zajednička rješenja za pojedine probleme u lokalnoj zajednici, odrediti prioritete za rješavanje te definirati i/ili oblikovati mali projekt za koji možete ostvariti potporu u iznosu do 25.000 kuna.

Veselimo se Vašem dolasku!