1. Novosti iz Zaklade
  2. Radionica „Društveno odgovorno poslovanje za mala i srednja poduzeća“

Radionica „Društveno odgovorno poslovanje za mala i srednja poduzeća“

Pozivamo Vas na radionicu „Društveno odgovorno poslovanje za mala i srednja poduzeća“ koja će se održati 27.04.2016. u 10 sati u Vijećnici Grada Umaga na adresi Giuseppe Garibaldi 6 u Umagu. Radionicu organizira Zaklada u suradnji s Gradom Umagom, Pučkim otvorenim učilištem Buje, Udrugom poslovnih žena Krug Istarske županije te Hrvatskom gospodarskom komorom, Županijskom komorom Pula. Radionica će se održati u sklopu projekta „Filantropija – oslonac održivih zajednica“ koji je financiran kroz natječaj „IPA 2012 - Poticanje inovativnih oblika filantropije u lokalnim zajednicama za potporu održivosti organizacija civilnog društva“.

Cilj radionice je poziv na zajedničko promišljanje o najboljim modelima društveno odgovornog poslovanja za razvoj lokalne zajednice. Moraju li i u krizi poduzetnici biti društveno odgovorni? Zašto je važna suradnja s drugim institucijama i koja je uloga zaklada i lokalnih zajednica u tom procesu? Koji su oblici suradnje mogući?

Radionicu će voditi Tea Golja, docentica na Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli na kojem predaje kolegije iz grane Organizacija i menadžment: Društveno odgovorno poslovanje, Društveno odgovorno poslovanje u turizmu te Poslovna etika.

Molimo Vas da svoje sudjelovanje potvrdite na tihana.babic@civilnodrustvo-istra.hr najkasnije do 25.04.2016. Program pronađite ovdje. Očekujemo Vas!

Povratak na prethodnu stranicu