2. Projekt A.C.E.: Predstava “Ne/prijatelji” - POZIV

Projekt A.C.E.: Predstava “Ne/prijatelji” - POZIV

Predstava “Ne/prijatelji” Sare Šijan, mlade sudionice Zakladinog projekta Active Communities for Europe. Predstava će se održati u utorak, 25. studenog 2014. u Gimanziji Pula, učionica 29 s početkom u 16.00 sati.

Učionica 29. nalazi se na drugom katu, lijevo, na kraju hodnika. U predstavi sudjeluju: Maja Percan, Anika Bevandić, Dan Pauletta, Matija Peruško i Sara Šijan, a govori o psihološkim omalovažavanju među učenicima. Sara je jedna od 5 mladih osoba koje su se uključile u Zakladin projekt Active Communities for Europe i sudjelovale na treningu za mlade/Junior trenere u svibnju ove godine u Londonu. U sklopu treninga dobili su zadatak osmisliti predstavu po metodi Kazališta potlačenog te tako ukazati na prepreke s kojima se susreću mladi u postizanju svojih snova i ciljeva u životu. Projekt Active Communities for Europe (akronim A.C.E.) je financiran od strane programa Europa za građane i sufinanciran od Ureda Vlade Republike Hrvatske za udruge, a cilj mu je potaknut građane na građanski aktivizam, pa su u skladu s time predstave prikaz problema s kojim se suočavaju mladi danas.

mid_54647cf14206c

Više o projektu A.C.E. saznajte na sljedećoj poveznici:   http://www.civilnodrustvo-istra.hr/hr/medunarodna-suradnja/aktualni-projekti/active-communities-for-europe.html Vezane vijesti: http://www.civilnodrustvo-istra.hr/hr/novosti-zaklade/projekt-ace-odrzana-predstava-biti-ili-imati.html http://www.civilnodrustvo-istra.hr/hr/novosti-zaklade//projekt-ace-odrzana-predstava-a-sto-dalje.html http://www.civilnodrustvo-istra.hr/hr/novosti-zaklade//odrzana-predstava-maloljetnicka-trudnoca-.html http://www.civilnodrustvo-istra.hr/hr/novosti-zaklade/projekt-ace-odrzana-predstava-nema-ali.html