1. Novosti iz Zaklade
  2. Programom „Utorkom u dva“ do povlačenja sredstava iz EU fondova

Programom „Utorkom u dva“ do povlačenja sredstava iz EU fondova

Programom „Utorkom u dva“ do povlačenja sredstava iz EU fondova

Program „Utorkom u dva“ pokrenut je u sklopu Zakladnog „Info pointa za udruge“ 2021. godine. Cilj programa je jačanje kapaciteta organizacija civilnog društva Istarske županije za pripremu EU projekata. Program „Utorkom u dva“ sastavljen je od niza kratkih online edukacija o temama relevantnim za pripremu projekata, a održavati će se utorkom u 14:00 u trajanju od 40tak minuta.

Naime, radom na terenu, predstavnici Zaklade uočili su veliku potrebu udruga za jačanjem unutarnjih kapaciteta za pripremu i provedbu EU projekata. Edukacijom članova udruga o pisanju projekata povećava se mogućnost apliciranja i ugovaranja projektnih prijedloga, a samim time se povećavaju i mogućnosti financiranja plaća zaposlenika te financijska sredstava potrebna za provedbu raznih aktivnosti na području Istarske županije. Novo programsko razdoblje Europske unije od 2021. do 2027. godine donosi nam i novu priliku za povlaćenje financijskih sredstava i kreiranje raznih projekata i programa koji će doprinijeti povećanju kvalitete života.

Program „Utorkom u dva“ održavati će se putem ZOOM platforme, a sve će se radionice snimati te će biti dostupne putem Youtube kanala Zaklade za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva, no, sudjelovanje u realnom vremenu omogućuje sudionicima postavljanje pitanja i veću interakciju.

Prijaviti se možete putem Google obrasca u nastavku: https://forms.gle/KB8LFHEhGw5pneuS8

 

Povratak na prethodnu stranicu