2. Online prezentacija natječaja “Mali projekti za bolje sutra”

Online prezentacija natječaja “Mali projekti za bolje sutra”

Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva poziva udruge, ustanove i mjesne odbore sa sjedištem u gradovima i općinama članovima Fonda gradova i općina na online prezentaciju natječaja za male projekte u zajednici “Mali projekti za bolje sutra”, u cilju upoznavanja svih potencijalnih prijavitelja s uvjetima natječaja i natječajnom procedurom.

Prezentacija natječaja održat će se putem Zoom platforme dana 11. svibnja 2022. godine s početkom u 14:00 sati.

Prijavu na online prezentaciju potrebno je izvršiti putem linka u nastavku: https://forms.gle/ms5zQkvUjVxPGAak6
Link za pristup online prezentaciji dobiti ćete putem e-maila dan prije održavanja prezentacije.

Financijska sredstva za provedbu natječaja "Mali projekti za bolje sutra" osigurana su iz Fonda gradova i općina za 2022. godinu. Članovi/ice Fonda za ovu godinu su: Grad Buje - Buie, Grad Labin, Grad Novigrad - Cittanova, Grad Pazin, Grad Poreč - Parenzo, Grad Rovinj - Rovigno, Grad Vodnjan-Dignano, Općina Funtana - Fontane, Općina Lanišće, Općina Ližnjan - Lisignano, Općina Marčana, Općina Medulin, Općina Svetvinčenat, Općina Tar-Vabriga - Torre-Abrega, Općina Vižinada - Visinada, Općina Vrsar – Orsera.