2. Pozivaju se multimedijalni umjetnici/ce na sudjelovanje u EU projektu „IN/VISIBLE CITIES: URBAN MUL

Udruge Metamedij i Zona te Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva pozivaju samostalne umjetnike/ce, umjetničke kolektive te produkcijske kuće na sudjelovanje u 1.izdanju festivala ‪#‎InVisiblecitiesfetsival koji će se održati u Goriziji (regija FVG/Italija) od 3. do 7. lipnja 2015. Pozivaju se europski umjetnici/ce da reinterpretiraju i transformiraju gradove kroz digitalne umjetnosti, multimediju i interaktivnost. ‪#‎urbanmultimedia Objavljena su 4 javna poziva: - za sudjelovanje u umjetničkoj rezidenciji u Goriziji u trajanju od 10 dana - za umjetničku intervenciju u javnom prostoru za vrijeme festivala - za videomapping - za volontere/ke festivala

Odabrani projekti bit će prikazani i na četiri međunarodna spin-off-a, u partnerskim zemljama, Hrvatskoj, Sloveniji, Nizozemskoj i Engleskoj s ciljem povećanja mobilnosti  samih umjetnika i vidljivosti njihovih radova. Svi detalji o javnim pozivima mogu se pročitati na internetskoj stranici http://invisiblecities.eu/en/ Pratite nas na FB: www.facebook.com/invisiblecitiesfestival ------------------------ InVisibleCities - Urban Multimedia Festival organiziraju: Associazione Quarantasettezeroquattro (Gorizia – Italia) U suradnji s: Puntozero società cooperativa (Udine – Italy) Kulturno izobraževalno društvo PiNA (Koper – Slovenia) Association Metamedia (Pula – Croatia) Foundation for partnership and civil society development (Pula – Croatia) 198 Contemporary Arts and Learning (London – United Kingdom) Stichting Oddstream (Nijmegen – Netherlands) Udruga Zona (Poreč – Croatia) Muzej novejše zgodovine Slovenije (Ljubljana – Slovenia) Associazione Hommelette (Trieste – Italy) Itinerari Arti Visive (Gorizia – Italy) Istituto di Sociologia Internazionale di Gorizia (Gorizia – Italy) Občina Miren-Kostanjevica (Slovenia) Sufinanciran je iz programa Kreativna Europa i regije Friuli Venezia Giulia.

European_Union