1. Novosti iz Zaklade
  2. Poziv na sudjelovanje u kreiranju inovativnih oblika suradnje za Filantropski fond Zaklade

Poziv na sudjelovanje u kreiranju inovativnih oblika suradnje za Filantropski fond Zaklade

U sklopu projekta „Filantropija – oslonac održivih zajednica“ Zaklada organizira radionicu (Multisector day), odnosno umrežavanje poslovnog i civilnog sektora s ciljem stvaranja novih modela suradnje unutar Filantropskog fonda Istre.

Ukoliko ste tvrtka koja želi doprinijeti razvoju lokalne zajednice u Istri ili organizacija civilnog društva koja želi provoditi svoje aktivnosti za razvoj lokalne zajednice, pozivamo Vas da nam se pridružite, u četvrtak, 26.01.2017. od 12:00 do 14.00 sati  u prostorima HGK ŽK Pula, na adresi Carrarina 5, Pula.

Cilj ovog umrežavanja je zajedničko kreiranje novog Filantropskog Fonda koji će doprinijeti razvoju Istre.

Aktivnost će se provoditi metodom World Cafe-a. World Cafe se zasniva na uvjerenju da ljudi, slično kao prilikom kave s prijateljima, zajednički koriste svoje znanje i kreativni potencijal za suočavanje s određenim izazovima i rješavanje određenih pitanja, u opuštenoj atmosferi. To je metoda kojom se u grupama nastoji postići uključivanje što je moguće većeg broja (svih) sudionika u raspravu o određenim temama, kako bi se njihova različita iskustva, mišljenja i stajališta koristila za rad cjelokupne organizacije.

PROGRAM

12:00     Uvodne riječi i prezentacija projekta

12:20     Rasprava u grupama

13:50     Sumiranje rezultata rasprave / evaluacija

Prijave za sudjelovanje: zaklada@civilnodrustvo-istra.hr do 25.01.2017.

Multisector day je dio projekta „Filantropija – oslonac održivih zajednica“ financiranog od strane EU i sufinanciranog od strane Ureda za udruge Vlade RH iz programa IPA 2012 Poticanje inovativnih oblika filantropije u lokalni zajednicama za potporu održivosti organizacija civilnoga društva. Partneri na projektu su udruga SMART, Grad Umag, CGI Poreč, Otvoreno učilište Buje, Grad Rijeka, Primorsko-goranska županija.

Povratak na prethodnu stranicu