1. Novosti iz Zaklade
  2. Poziv na sudjelovanje na konferenciji „Filantropija – oslonac održivih zajednica“

Poziv na sudjelovanje na konferenciji „Filantropija – oslonac održivih zajednica“

U sklopu projekta „Filantropija – oslonac održivih zajednica“ Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva, zajedno sa svojim partnerima na projektu, organizira Konferenciju pod istim nazivom.

Konferencija je dio programa Tjedna filantropije koji se ove godine po prvi puta obilježava u cijeloj Hrvatskoj. Organizator Tjedna filantropije je Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva i Europska zaklada za filantropiju i društveni razvoj, dok su suorganizatori: Regionalna zaklada za lokalni razvoj „Zamah" iz Zagreba, Slagalica - zaklada za razvoj lokalne zajednice, Osijek, Zaklada "Kajo Dadić" iz Splita i Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva, Pula.

Konferencija će se održati u Puli, u subotu 1. listopada 2016. godine, u Muzejsko-galerijskom prostoru Sveta Srca, na adresi De Villeov uspon 8.

Program konferencije je sljedeći:

12:00 – 12:05      Uvodne riječi i pozdravni govori

12:05 – 12:15      Kratko predstavljanje postignuća Zaklade povodom desete obljetnice

12:15 – 13:30     Predavanje - Inovativni oblici i budućnost zakladništva

13:30 – 14:30      Pauza za ručak

14:30 – 15:30     Panel diskusija I - Uloga žene u filantropiji nekad i danas

15:30 – 15:45     Pauza za kavu

15:45 – 17:00      Panel diskusija II - O razlozima i motivima za filantropska djelovanja – gdje počinje samopromocija, a završava dobročinstvo? Philanthropymark – nagrada ili promocija?

Projekt „Filantropija – oslonac održivih zajednica“ financiran je iz sredstava Europske unije putem Programa: IPA 2012 Poticanje inovativnih oblika filantropije u lokalnim zajednicama za potporu održivosti organizacija civilnog društva i sufinanciran od Ureda za udruge Vlade RH.

Povratak na prethodnu stranicu