1. Novosti iz Zaklade
  2. Poziv na predavanje o doprinosu poslovnog sektora rješavanju društvenih izazova

Poziv na predavanje o doprinosu poslovnog sektora rješavanju društvenih izazova

HGK Županijska komora Pula i Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva pozivaju Vas na

PREDAVANJE

„Doprinos poslovnog sektora rješavanju društvenih izazova i kvaliteti života lokalne zajednice“

koje će se održati

u ponedjeljak, 20. ožujka 2017. u 12 sati

u prostorima HGK Županijske komore Pula (Carraina 5, Pula).

 

U sklopu projekta „Filantropija – oslonac održivih zajednica“ Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva, u suradnji s HGK Županijskom komorom Pula, organizira predavanje na temu mogućnosti poslovnog sektora u doprinošenju kvaliteti života u lokalnoj zajednici.

Ovo predavanje prati izdavanje brošure „Korporativna filantropija“  kojim Zaklada započinje sljedeću projektnu fazu u kojoj se fokus pomiče ka promociji suradnje lokalne zajednice i poduzeća, obrtnika i ostalih poslovnih subjekata, osnivanju Filantropskog fonda Istre te stvaranju relevantnog dijaloga o društveno odgovornom poslovanju na području Istre. Predavanje će održati autorica brošure, doc.dr.sc. Kristina Afrić Rakitovac sa Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli.

Predavanje i brošura prije svega su namijenjeni tvrtkama i poslodavcima, odnosno poslovnom sektoru s područja Istre. Stoga Vas ovim putem pozivamo da prisustvujete predavanju ili imenujete predstavnika svoje tvrtke za sudjelovanje. Predavanje će omogućiti bolji uvid u koncepte, ali i konkretne primjere na koji način poslovni sektor može iskazati svoju društvenu odgovornost i osigurati vrijedan doprinos zajednici. 

Molimo Vas da svoj dolazak potvrdite na e-mail Zaklade zaklada@civilnodrustvo-istra.hr ili kvitasovic@hgk.hr do 19.03.3017.

Veselimo se Vašem dolasku!

Povratak na prethodnu stranicu