1. Novosti iz Zaklade
  2. Poziv na poludnevnu radionicu “Inovativno financiranje organizacija društvene ekonomije”

Poziv na poludnevnu radionicu “Inovativno financiranje organizacija društvene ekonomije”

Poziv na poludnevnu radionicu “Inovativno financiranje organizacija društvene ekonomije”

Zaklada Istra - Fondazione Istria ispred Regionalnog centra za razvoj društvenih inovacija "ReCeD'Istria" organizira poludnevnu radionicu o inovativnom financiranju organizacija durštvene ekonomije.

Da bi bile otpornije u turbulentnoj i teško predvidivoj budućnosti, a i dalje isporučivale najveću vrijednost korisnicima i kupcima, krajnje je vrijeme da se udruge, društvena poduzeća i druge organizacije društvene ekonomije fokusiraju na analizu financijskog zdravlja organizacija i razviju robusniju strategiju financiranja programa, projekata i razvoja proizvoda i usluga. Mnoge organizacije društvene ekonomije zanemaruju tu poslovnu funkciju te pristupaju poslovanju i razvoju organizacije na tradicionalan način, koristeći bespovratna sredstva kao jedini ili najveći izvor financiranja.

Na poludnevnoj radionici, sudionici će raditi na analizi financijskih prihoda organizacije, razvoju strategije diverzifikacije izvora financiranja (koja uključuje otvaranje i korištenje različitih modela inovativnog financiranja - od novih financijskih instrumenata do investiranja s društvenim učinkom) te metodama i alatima učinkovitijeg upravljanja izvorima financiranja i prihodima.

Radionica je namijenjena menadžerima/icama i financijskim menadžerima/icama organizacija društvene ekonomije (udrugama, društvenim poduzećima i drugim neprofitnim organizacjama).

Broj sudionika/ica je ograničen.

PRIJAVE su putem linka: https://forms.gle/raZH1v5taVmGU2vA8

Radionicu vodi Teo Petričević, direktor ACT Grupe, neprofitne organizacije koja više od 15 godina daje direktnu podršku razvoju organizacijama civilnog društva, društvenim i impact poduzetnicima.

Poziv

Službeni Poziv na poludnevnu radionicu

Povratak na prethodnu stranicu