1. Novosti iz Zaklade
  2. Otvorene prijave za sudjelovanje na konferenciji Društvene inovacije i društveno poduzetništvo u Istri “Što i kako dalje?”

Otvorene prijave za sudjelovanje na konferenciji Društvene inovacije i društveno poduzetništvo u Istri “Što i kako dalje?”

Otvorene prijave za sudjelovanje na konferenciji Društvene inovacije i društveno poduzetništvo u Istri “Što i kako dalje?”

Projekt +Resilient privodi se kraju te je vrijeme sagledati sve učinjeno zadnje 4 godine na temu razvoja društvenih inovacija i društvenog poduzetništva u Istri, okupiti sve relevantne dionike koji su sudjelovali na brojnim aktivnostima i one koji žele postati dio cijelog tog novog eko sustava koji izgrađujemo.  

Stoga, pozivamo sve zainteresirane pojedince, članove i predstavnike udruga, predstavnike ustanova, institucija, jedinica lokalne i regionalne samouprave, predstavnike obrazovnog i znanstvenog sektora, nastavnike, znanstvenike, učenike, studente te posebno sadašnje i buduće društvene poduzetnike te poduzetnike koji jesu ili žele postati društveno odgovorni i ljude koji žele biti društveni inovatori a još više one koji ih žele podržati, da nam se pridruže.

Završna konferencija održati će se u četvrtak, 7. travnja 2022. godine u Zajednici talijana u Puli – Circolo, program je slijedeći:

09:00 - 09:30 Okupljanje
09:30 - 09:40 Uvod, dobrodošlice

09:45 - 10:00 Teo Petričević, ACT Grupa, U vrtlogu zbivanja u društvenoj ekonomiji na EU i nacionalnoj razini...
10:00 - 10:40 Lana Lovašić, Unite Us Consulting – Javna politika za podršku razvoju društvenih inovacija i društvenog
                         poduzetništva u Istri 
10:45 - 12:30 Okrugli stol “Što i kako dalje?”
12:30 – 14:00 Ručak
14:00 – 15:00 Inicijalni sastanak Istarske mreže društvenih poduzetnika, potpornih institucija, organizacija, ljudi …

Prijave za sudjelovanje su obavezne putem slijedećeg linka: https://forms.gle/nv88kcpAFmsVd8CQ8

Više informacija:
zaklada@civilnodrustvo-istra.hr ili 052/212-938.

Regionalni centar za razvoj društvenih inovacija – ReCeD'Istria pilot je projekt kojeg Zaklada Istra provodi u sklopu Projekta +Resilient.  Projekt „+Resilient“ financiran je iz programa Interreg Mediteran 2014-2020 iz Europskog fonda za regionalni razvoj i sufinanciran od strane Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske. U projektu sudjeluje 14 partnera iz 8 zemalja Mediterana a cilj mu je umrežiti, povezati i prenijeti znanja i dobre prakse poticanja i razvijanja društvenih inovacija te utjecati na kreiranje jače institucionalne podrške na europskoj razini.

Povratak na prethodnu stranicu