1. Novosti iz Zaklade
  2. Otvorene prijave za predavanje „Budućnost STEM edukacije“

Otvorene prijave za predavanje „Budućnost STEM edukacije“

Otvorene prijave za predavanje „Budućnost STEM edukacije“

U sklopu projekta „STEM udruga za popularni STEM“ Fakultet prirodnih znanosti u Puli organizirati će niz predavanja o popularno-znanstvenim temama koja će biti usmjerena na inovativne načine prijenosa znanja u radu s djecom i mladima, a koja su namijenjena organizacijama civilnog društva u području STEM-a i njihovim članovima.

Drugo u nizu popularno-znanstveno predavanje „Budućnost STEM edukacije“ održat će prof. Korado Korlević iz Znanstveno edukacijskog centra Višnjan. Nakon uvodnog djela, a koji će se moći poslušati i online, sudionici će u malim timovima izvesti primjer interdisciplinarnog projekta, tj. radionice. Koristeći isprobanu metodologiju dolaženja do ideja u STEM edukaciji, sudionici će "spajati" naizgled nespojive koncepte s ciljem osmišljavanja interdisciplinarne radionice.

Predavač prof. Korado Korlević, ravnatelj je Znanstvenog edukacijskog centra Višnjan s dugogodišnjim iskustvom popularizacije znanosti i STEM tematike te održavanja raznih edukativnih aktivnosti za širu javnosti te učenike i studente svih uzrasta.  

Predavanje će se održati u ponedjeljak, 21.03. u dvorani Istra Fakulteta ekonomije i turizma u Puli na adresi Preradovićeva 1/1 s početkom u 17:30 sati. Prvi dio predavanja biti će otvoren i za širu javnost (zainteresirane učitelje, studente, itd.) online putem ZOOM aplikacije.

Veselimo se Vašem dolasku.

Prijave su obvezne putem Google obrasca:  https://forms.gle/49pMJbbuA8KBoXN4A

Rok za prijavu je produljen do nedjelje, 20.3.2022. godine.

Za dodatna pitanja i pojašnjenja javiti se na mail moira.bursic@unipu.hr ili putem telefona na 052/212-938.

Predavanje će se održati sukladno epidemiološkim mjerama za spriječavanje širenja pandemije koronavirusa COVID – 19. U prostorijama Sveučilišta obavezno je nošenje maski te je broj sudionika ograničen.


Ukupna vrijednost Projekta „Snagom Tehnologije, Edukacijom i Motivacijom udruga za popularni STEM – STEM udruga za popularni STEM“, UP.04.2.1.10.0065 je 2.462.021,59 kn, od čega je 2.092.718,35 kn sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Projekt sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. Sadržaj ovih uputa isključiva je odgovornost Zaklade za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva.

 

 

Povratak na prethodnu stranicu