1. Novosti iz Zaklade
  2. Okrugli stol o civilnom društvu i prezentacija Programa javnih potreba za 2017. u Medulinu

Okrugli stol o civilnom društvu i prezentacija Programa javnih potreba za 2017. u Medulinu

Općina Medulin i Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva organiziraju okrugli stol na temu: „Civilno društvo – jedan od temelja razvoja općine Medulin“ sa ciljem poticanja udruga s područja općine Medulin na veći angažman i proaktivnost u svojoj zajednici. Tom će prilikom biti prezentirani i natječaji za Programe javnih potreba za 2017. Godinu te dan pregled najavljenih drugih natječaja na koje će se udruge moći javiti. Ovaj je okrugli stol namijenjen svim organizacijama civilnog društva, javnim i privatnim ustanovama te svim ostalim zainteresiranima sa ciljem razmjene informacija o aktualnim temama i novostima iz područja civilnog društva, stvaranja partnerstva i suradnji te novih razvojnih prilika u području civilnog sektora.

Okrugli stol će se održati u četvrtak, 26.01.2017. u Multimedijalnom centru 3MC u Medulinu, (Centar 58) od 17:00 – 18:30. sa sljedećim dnevnim redom:

17:00 – 17:15     Predstavljanje rezultata prijava na natječaj Programa javnih potreba općine Medulin 2016. (najčešće pogreške u prijavama)

17:15 – 17:45     Prezentacija natječaja za Programe javnih potreba za 2017. godinu

17:45 – 18:00     Najava i pregled natječaja i drugih izvora financiranja za udruge

18:00 – 18:30     Rasprava svih sudionika, pitanja, upute, zaključci, dogovori

Pozivamo Vas da svojim sudjelovanjem doprinesete radu ovog okruglog stola kako bi buduće aktivnosti svih aktera doprinijele razvoju civilnog sektora na području općine Medulin.

Molimo da nam Vaše sudjelovanje potvrdite na adresu e-pošte zaklada@civilnodrustvo-istra.hr,  najkasnije do srijede 25.siječnja 2017.godine.

S obzirom na važnost teme i natječaja, molimo da svakako netko iz pojedine udruge sudjeluje i čuje potrebne informacije.

Povratak na prethodnu stranicu