1. Novosti iz Zaklade
  2. Najava Info dana 2017.

Najava Info dana 2017.

Najava Info dana 2017.

Zaklada za poticanje partnerstva i razvoj civilnog društva i ove godine od 13. do 16. ožujka održat će Info dane za organizacije civilnog društva.

Info dani namijenjeni su svim organizacijama civilnog društva, javnim i privatnim ustanovama, jedinicama lokalne i regionalne uprave i samouprave, te ostalim zainteresiranima, a cilj im je informirati o aktualnim temama i novostima iz područja civilnog društva, educirati sve zainteresirane te stvarati partnerstva i nove razvojne prilike.

Ove godine imamo nekoliko zanimljivih tema, između ostalog Edukaciju o društvenom poduzetništvu i edukaciju vezanu uz program Erasmus+ za obrazovne institucije i udruge. Prvi dan Info dana 2017 rezerviran je za Okrugli stol: „Civilno društvo – jedan od temelja razvoja naših zajednica" i prezentaciju dostupnih natječaja za udruge.

U suradnji sa Studentskim centrom Pula u utorak 14.03. održat će se "ABCda" početnička edukacija za udruge na kojoj će biti predstavljene osnove za sve one koji su tek zakoračili u svijet udruga, za početnike i novopridošle članove udruga te za građane koji su tek u fazi stvaranja udruge.

Edukacija o društvenom poduzetništvu koja će biti održana u srijedu 15.03., organizirana je u suradnji s Istarskom razvojnom agencijom Ida d.o.o. te Europe Direct uredom u Puli, a predavač Teo Petričević dugogodišnji je direktor ACT Grupe, vodećeg primjera društvenog poduzetništva u Hrvatskoj i regiji.

U suradnji s Fakultetom za odgojne i obrazovne znanosti Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli, četvrtak (16.03.) je posvećen projektnim mogućnostima obrazovnih ustanova te umrežavanju ustanova i udruga u projektima na području obrazovanja. Zaklada će tom prilikom predstaviti tekuće projekte i njihove rezultate te dostupne natječaje za ovo specifično područje.

Prijave

Prijave za aktivnosti bit će moguće do 12. ožujka 2017. godine putem Google obrasca: https://goo.gl/forms/lwt8s34iymPSz4BM2 ili  direktno na e-mail Zaklade zaklada@civilnodrustvo-istra.hr.

Info dane 2017 pratite na:

Facebook event Info dani 2017
Web Info dani 2017

 

Program

Povratak na prethodnu stranicu