2. Krenule edukacije usmjerene jačanju OCDa u području STEMa

Krenule edukacije usmjerene jačanju OCDa u području STEMa

Edukacija "Vidljivost i brendiranje u zajednici" prva je u nizu radionica usmjerenih jačanju kapaciteta organizacija civilnog društva za provedbu programa popularizcije STEM-a. Edukacija je bila namijenjena OCD-ima u području STEMa, a kako bi usvojili znanje i vještine potrebne za stvaranje prepoznatljivosti u zajednici. Naime, vidljivost vaših aktivnosti je vrlo važna te je nužno naučiti što je važno za dobar brending vaše udruge. Radionicu je vodio Muamer Mujević, direktor Iconis agencije (Iconis d.o.o.), jedne od vodećih digital marketing i web developement agencija u Hrvatskoj

Radionica se održala 26.11.2021. godine u prostoru Zajednice tehničke kulture u Puli u sklopu projekta „STEM udruga za popularni STEM“.

Ukupna vrijednost Projekta „Snagom Tehnologije, Edukacijom i Motivacijom  udruga za popularni STEM – STEM udruga za popularni STEM“, UP.04.2.1.10.0065 je 2.462.021,59 kn, od čega je 2.092.718,35 kn sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Projekt sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. Sadržaj ovih uputa isključiva je odgovornost Zaklade za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva.