2. Inicijativa izgradnje i uređenja dječjeg vrtića u Vrhovcu u sklopu programa “Aktivni u zajednici”

Društvena ideja polaznice Akademije razvoja lokalnih zajednica, Ivane Ferenac Sudac privodi se kraju. Ideja je bila na postojećem terenu urediti prostor za izgradnju dječjeg igrališta s obzirom da djeca nemaju prostor za igranje. Članice i članovi DVD-a Vrhovac aktivno su se pridružili inicijativi izgradnje i uređenja igrališta u Vrhovcu.

Za izgradnju igrališta prikupljena su donacijska sredstva mještana i pojedinih poduzeća u vrijednosti od 38.000,00 kn.

Očišćen je teren od 100m2 kako bi se pristupilo pripremi zemljanog tla za izgradnju igrališta. U narednom periodu navoziti će se zemlja, pijesak, vršiti betoniranje tla kako bi se na isto moglo postaviti igrala i antistresna podloga.

Više možete pogledati na FB stranici Grad Ozalj.

"Ovaj program proveo se u sklopu Programa Aktivni u zajednici koji se provodi uz programsku suradnju i financijsku podršku Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva"