1. Novosti iz udruga
  2. HIBRIDNI 3. FORUM BPW ADRIONNET

HIBRIDNI 3. FORUM BPW ADRIONNET

HIBRIDNI 3. FORUM BPW ADRIONNET

Hibridni 3. Forum BPW AdrionNet održava se u ozračju obilježavanja 20. obljetnice djelovanja BPW Prvi hrvatski klub Pula i 90. obljetnice djelovanja BPW pri Ligi Naroda. Obzirom da se Hrvatska nalazi unutar Podunavske i Jadransko Jonske Euroregije, BPW Pula također ulazi i u dvije mreže poduzetnica: BPW Danube net od 2006. godine i BPW AdrionNet od 2017. godine.Kao jedna od najatraktivnijih udruga u obje regije, BPW Pula je organizirao Podunavski Forum 2007., 2010. i 2016. godine, sve u hotelu Histria, ostvarivši time povezivanje istarskih mikro i malih poduzetnika i obrtnica sa srednjom Europom. 

Ovogodišnji hrvatski 3. Forum posvećen je međusobnom umrežavanju i savjetovanju oko projektne suradnje. Hibridnost Foruma sastoji se u kombinaciji virtualnog i stvarnog susreta. 

Prvi dio, posvećen znanstvenom apektu žena u društvenom, gospodarskom i kulturnom životu Istre kroz vrijeme, održava se u suradnji sa Katedrom Čakavskog sabora za povijest Istre, 24.09.2020. u Pazinu. 

Drugi dio održava se u Puli i ima više dimenzija. U Domu hrvatskih  branitelja 2. listopada održat će se svečanost otvaranja Foruma uz pozdravne govore i uvodna izlaganja, a uslijedit će niz okruglih stolova. Izlagački dio će prikazati različite aktivnosti na polju proizvodnih i uslužnih djelatnosti, a predstavit će se istarske obrtnice te partnerske udruge iz Slavonije i Banovine. 

Također, tijekom Foruma bit će predstavljen web katalog istarskih poduzetnica, na hrvatskom, talijanskom i engleskom jeziku, a koji je dostupan na mrežnim stranicama BPW Pula. 

U Gradskoj knjižnici i čitaonici Pula bit će, pak, prikazana izložba o gospodarstvu Pule od sredine 19. stoljeća do Prvog svjetskog rata.

Program možete pogledati ovdje.

Povratak na prethodnu stranicu