2. Rezultati natječaja za građanske akcije “Naš doprinos zajednici” od dana 15.09.2016.

Objavljujemo rezultate Natječaja za građanske akcije „Naš doprinos zajednici“ raspisanog 15. rujna 2016. godine.

Građanske akcije su jednokratne akcije pokrenute od strane skupine građana koji na prepoznati problem u zajednici odgovaraju volonterskim radom u cilju poboljšanja kvalitete života u lokalnoj zajednici.

Natječaj za građanske akcije Zaklada raspisuje temeljem Sporazuma o partnerstvu u provedbi proširenog Decentraliziranog modela financiranja razvoja civilnoga društva u RH potpisanim s Nacionalnom zakladom za razvoj civilnoga društva i to za organizacije civilnog društva na području 5 županija: Istarske, Primorsko- goranske, Karlovačke, Sisačko- moslavačke i Krapinsko- zagorske županije.

Na natječaj su se prijavile udruge, zaklade i ustanove sa sjedištem u gore navedenim županijama pri čemu je pristiglo 47 prijava. Sveukupno je odobreno 15 potpora u ukupnom iznosu od 190.069,37 kuna.

Popis organizacija i građanskih akcija koje će se financirati možete pogledati ovdje