2. Predstavljen program „Aktivni u zajednici“ u Labinu, najava za Marčanu i Pulu

Predstavljen program „Aktivni u zajednici“ u Labinu, najava za Marčanu i Pulu

Zaklada za poticanje partnerstva i razvoj civilnog društva nastavila je s predstavljanjem programa „Aktivni u zajednici“. Ovoga puta predstavljanje se održalo u Gradu Labinu, u utorak 21.3.2018.g. Predstavljanju su prisustvovali predstavnici udruga i Grada.

Pozivamo građane Labina i drugih općina i gradova u kojima je do sada održano predstavljanje, da putem pripadajućeg obrasca prijave izazove s kojima se suočavaju u lokalnoj zajednici, te sve ostale zainteresirani građani, a koji nisu prisustvovali predstavljanju,da se uključe i izraze svoje mišljenje o životu u lokalnoj zajednici popunjavanjem kratkog upitnika. Upitnik i obrazac možete pronaći ovdje.

Nakon Labina, Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva poziva sve zainteresirane građane na predstavljanje programa „Aktivni u zajednici“ koje će se održati u:

• Gradu Pula-Pola dana 28.03.2018. godine u 14:00 sati u prostoru Gradske knjižnice i čitaonice Pula na adresi Kandlerova ul. 39

• Općini Marčana dana 28.03.2018. godine u 19:00 sati u prostoru Mandalene d.o.o. na adresi Marčana 161

Pozivi u prilogu.

Aktivna zajednica nije netko drugi, aktivna zajednica ste VI!