2. Poziv na predstavljanje mogućnosti financiranja iz Programa Europa za građane i ESF-a

Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske i Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva pozivaju vas na Predstavljanje mogućnosti financiranja za organizacije civilnoga društva - Programa Europa za građane 2014-2020 te Europskog socijalnog fonda.

Predstavljanje će se održati u četvrtak, 18.05.2017. godine u Dnevnom boravku Društvenog centra Rojc, na adresi Gajeva 3 u Puli s početkom u 13.00 sati.

Ovo je događanje namijenjeno svim organizacijama civilnog društva te zainteresiranim građanima. Cilj predstavljanja je podići razinu informiranosti organizacija koje su potencijalni prijavitelji na natječaje raspisane iz dva navedena programa te ohrabriti iste na prijavu. Predstavljajući natječaje koji su u najavi, organizacije se mogu pripremiti za prijavu, kontaktirati potencijalne partnere i pravovremeno razraditi projektne ideje.

Pozivamo Vas da svoje sudjelovanje potvrdite čim prije, a najkasnije 17.05.2016. na adresu e-pošte zaklada@civilnodrustvo-istra.hr.

Program možete pročitati u nastavku ili preuzeti OVDJE.