2. Otvoren natječaj Razvoj i širenje mreže socijalnih usluga koje pružaju udruge za razdoblje 2017-2020

Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku objavljuje Poziv za prijavu prijedloga trogodišnjih programa udruga koje djeluju u području socijalne skrbi pod nazivom „Razvoj i širenje mreže socijalnih usluga koje pružaju udruge“ za razdoblje 2017. do 2020. godine kojim poziva udruge koje se bave socijalnom i humanitarnom djelatnošću, udruge osoba s invaliditetom i udruge koje djeluju u korist osoba s invaliditetom, da se prijave za financijsku podršku programima koji doprinose razvoju prioritetnih područja iz ovog Poziva.

Za financiranje trogodišnjih programa za razdoblje 2017. do 2020. godine, u 2017. godini osigurano je 32.000.000,00 kuna

Minimalni iznos financijskih sredstava koji će se dodijeliti po pojedinom programu za jednu godinu provedbe je 150.000,00 kuna, a maksimalni iznos je 400.000,00 kuna

Prijava na Poziv vrši u sustavu www.financijskepodrske.hr pod nazivom Trogodišnji program - socijalna skrb (2017.-2020.)

Rok za podnošenje prijava je 18. travnja 2017. godine.

Natječajna dokumentacija dostupna je ovdje.