1. Projekti Zaklade

EU Direct-Pula Pola

Lokacija: Istarska županija
Ukupna vrijednost projekta: 75.750,00€
Nositelj projekta: Grad Pula
Partneri: Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva, Istarska županija, Istarska razvojna agencija (IDA) 
Davatelj financijskih sredstava: Europska komisija
Trajanje: 2018-2020

EU Direct-Pula Pola je prilika koju je Grad Pula-Pola, u partnerstvu s Istarskom županijom, Istarskom razvojnom agencijom d.o.o. i Zakladom za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva, iskoristio kandidirajući projekt prema predstavništvu Europske komisije u Republici Hrvatskoj u cilju izgradnje novih modela međuinstitucionalne javne komunikacije po pitanju Europske unije a u cilju pružanja učinkovite potpore građanima za razvoj boljih gospodarsko-društvenih uvjeta u Puli i na cijelom istarskom poluotoku.

Europska komisija podupire mrežu pružatelja informacija u Europi, uključujući informacijske centre Europe Direct (EDIC). Stoga je otvaranje Informacijskog centra u Puli osmišljeno da građanima pruži potporu ukoliko traže odgovore na pitanja vezana uz sredstva financiranja, pozive na lokalne informacijske/kontaktne događaje vezane uz EU, dokumente i publikacije EU-a, upućivanje na druge izvore informacija, podatke za kontakt s nadležnim ustanovama.

Civilno društvo Istra Civilno društvo Istra
Povratak na prethodnu stranicu