2. Zaklada zapošljava: Vježbenik/ca za europske projekte - M/Ž - 2 izvršitelja/ice

Zaklada zapošljava: Vježbenik/ca za europske projekte - M/Ž - 2 izvršitelja/ice

Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva raspisuje natječaj za radno mjesto Vježbenik/ca za europske projekte - M/Ž - 2 izvršitelja/ice, puno radno vrijeme - ukupno 40 sati rada tjedno na određeno vrijeme od 01.10.2021. do 30.09.2022. godine uz probni rok od 3 mjeseca.

Uvjeti koje kandidat/kinja treba ispuniti:

• stručni prvostupnik, sveučilišni prvostupnik, magistar struke ili stručni specijalist znanstvenog područja društvenih ili humanističkih znanosti,
  • znanje talijanskog i engleskog jezika,
  • poznavanje rada na računalu

Popis poslova radnog mjesta:

• Prati objavu natječaja, proučava uvjete i kriterije za prijavu, predlaže prijavu projekata,
  • Sudjeluje u pisanju i prijavi EU projekata (od proučavanja uvjeta i kriterija, pronalaženja partnerstva, pisanje aplikacije, pripreme i slanja natječajne dokumentacije)
  • Ispunjava obrasce za prijavu te priprema i šalje svu natječajnu dokumentaciju,
  • Pronalazi i dogovara partnere i suradnju na projektima
  • Provodi EU projekte koji su prošli na natječaju u skladu sa partnerskim sporazumom, vremenskim tijekom aktivnosti, organizira provedbu aktivnosti, dogovara ciljne skupine, krajnje korisnike, suradnike, sudjeluje na partnerskim sastancima, zajedničkim susretima, te priprema izvještaj o provedbi projekta
  • U suradnji s višim stručnim suradnikom za proračun i financije, financijki prati provedbu EU projekata Zaklade te pravovremeno obavještava Upraviteljicu o aktualnostima
  • Podnosi izvještaj o radu Upraviteljici, o uspješnosti prijave projekatam o provedbi projekata
  • Priprema podatke za objave za medije, press konferencije, gostovanja u medijima, web stranice, društvene mreže, Newsletter i sve druge oblike javnog obavještavanja u dogovoru sa Upraviteljicom i ostalim djelatnicima
  • ostali poslovi po nalogu Upraviteljice.

Prijavi je potrebno priložiti:

• životopis (potpisan i skeniran)
  • presliku diplome
  • motivacijsko pismo za doprinos razvoju civilnog društva u Istri kroz rad u Zakladi (potpisano i skenirano)
  • Izjava o davanju privole za korištenje podataka (potpisana i skenirana)

Rok prijave je 13.09.2021. godine. Prijavu je potrebno dostaviti isključivo putem e-pošte na adresu: upraviteljica@civilnodrustvo-istra.hr s napomenom "Natječaj za radno mjesto Vježbenik/ca za europske projekte".

Više informacija o natječaju kao i izjavu o davanju privole za korištenje osobnih podataka možete pronaći  u nastavku.