2. Zaklada zapošljava višeg stručnog suradnika/cu za financijske potpore

Zaklada zapošljava višeg stručnog suradnika/cu za financijske potpore

Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva raspisuje natječaj za radno mjesto Viši stručni suradnik/ca za financijske potpore - M/Ž - 1 izvršitelj/ica, puno radno vrijeme – ukupno 40 sati rada tjedno na određeno vrijeme do povratka djelatnice s porodiljnog/roditeljskog dopusta uz probni rok od 3 mjeseca.

Uvjeti koje kandidat/kinja treba ispuniti:

• magistar struke ili stručni specijalist znanstvenog područja društvenih ili humanističkih znanosti,
  • najmanje 3 godine radnog iskustva u području civilnog društva, provođenju javnih natječaja i dodjele financijskih potpora
  • znanje talijanskog i engleskog jezika,
  • poznavanje rada na računalu,

Opis poslova radnog mjesta:

• provedba natječaja u kojima je Zaklada ugovorno i/ili provedbeno tijelo
  • osmišljavanje i razvoj novih programa financijskih potpora (razni tematski fondovi, programi javnih potreba), te surađuje na ugovaranju novih partnerstava sa poslovnim subjektima, jedinicama lokalne i regionalne samouprave i ostalim organizacijama
  • razvoj novih online alata za provedbu natječaja
  • organizacija rada po pitanju provedbe pojedinog natječaja (priprema natječajne dokumentacije, raspisivanja natječaja, promocije natječaja na terenu (priprema i provođenje javnih prezentacija natječaja), provođenje natječajnih procedura, pripreme dopisa prijaviteljima, ugovaranje financijskih potpora do praćenja financiranih programa i projekata
  • ostali poslovi po nalogu Upraviteljice

Prijavi je potrebno priložiti:

• zamolbu (potpisanu i skeniranu)
  • životopis (potpisan i skeniran)
  • presliku diplome
  • presliku domovnice
  • dokaz o radnom stažu (potvrda HZMO-a s osobnim podacima i podacima o radnom stažu)
  • Izjava o davanju privole za korištenje osobnih podataka (potpisana i skenirana)

Rok prijave je 04.11.2020. godine. Prijavu je potrebno isključivo putem e-pošte dostaviti na adresu: upraviteljica@civilnodrustvo-istra.hr s napomenom “Natječaj za radno mjesto Viši stručni suradnik/ca za financijske potpore”

Više informacija o natječaju kao i izjavu o davanju privole za korištenje osobnih podataka možete pronaći u nastavku.