1. Novosti iz Zaklade
  2. Vrsar - Okrugli stol o civilnom društvu i dostupnim natječajima

Vrsar - Okrugli stol o civilnom društvu i dostupnim natječajima

Vrsar - Okrugli stol o civilnom društvu i dostupnim natječajima

Oćina Vrsar i Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva organiziraju okrugli stol na temu "Civilno društvo - jedan od temelja razvoja općine Vrsar" s ciljem poticanja organizacija civilnog društva s područja Općine Vrsar na veći angažman i proaktivnost u njihovoj zajednici. Tom će prilikom biti prezentiran i Javni natječaj za financiranje programa i projekata organizacija civilnog društva za 2017. godinu.

Ovaj je okrugli stol namjenjen svim udrugama civilnog društva te svim ostalim zainteresiranima u cilju razmjene informacija o aktualnim temama i novostima iz područja civilnog društva, stvaranja partnerstva i suradnji te novih razvojnih prilika u području civilnog sektora.

Okrugli stol održat će se u ponedjeljak, 27.02.2017. u Vijećnici Općine Vrsar, Trg Degrassi 1, od 17:00  - 18:30, sa sljedećim dnevnim redom:

17:00 – 17:15  Predstavljanje rezultata prijava na Javni natječaj za financiranje programa i projekata organizacija civilnog društva u 2016. (najčešće pogreške u prijavama)
17:15 – 17:45  Prezentacija Javnog natječaja za financiranje programa i projekata organizacija civilnog društva za 2017. godinu
17:45 – 18:00  Najava i pregled natječaja i drugih izvora financiranja za udruge
18:00 – 18:30  Rasprava svih sudionika, pitanja, upute, zaključci, dogovori

Pozivamo Vas da svojim sudjelovanjem doprinesete radu ovog okruglog stola kako bi buduće aktivnosti svih aktera doprinijele razvoju civilnog sektora na području Općine Vrsar.

Molimo da nam Vaše sudjelovanje potvrdite na adrese e-pošte opcina-vrsar@vrsar.hr ili zaklada@civilnodrustvo-istra.hr, najkasnije do ponedjeljka 27. veljače 2017.godine do 12:00, radi tehničke organizacije skupa.

Povratak na prethodnu stranicu