2. Virtualni „Dani otvorenih vrata EU projekata“

Virtualni „Dani otvorenih vrata EU projekata“

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije četvrtu godinu zaredom organizira informativno-edukativnu kampanju „Dani otvorenih vrata EU projekata“, koja se ove godine održava virtualno u razdoblju od 13. do 22. studenoga 2020. godine.

Ovo događanje dio je šire kampanje Europske komisije pod nazivom „EU in My Region“ koja ima svrhu potaknuti građane Europske unije da se informiraju o brojnim projektima sufinanciranim sredstvima EU fondova koji se nalaze u njihovoj neposrednoj blizini, koji podižu kvalitetu života i doprinose daljnjem razvoju njihove lokalne zajednice.

U okviru „Dana otvorenih vrata EU projekata“ Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije koordinira kampanju s brojnim uspješnim projektima na području svih hrvatskih županija, koji kroz prigodan informativni i edukativni sadržaj predstavljaju svoje aktivnosti i rezultate te doprinos njihovog projekta lokalnoj sredini.

Sve informacije o početku događanja, kao i poveznica na platformu na kojoj će se odvijati događanje možete pogledati ovdje.