2. Upraviteljica Zaklade sudjelovala na okruglom stolu “Udruge u kriznim situacijama“

Prošli tjedan je upraviteljica Zaklade, Helga Možé sudjelovala kao panelist na okruglom stolu pod nazivom „Udruge u kriznim situacijama“. Okrugli stol je organizirao Savjet za razvoj civilnog društva Krapinsko zagorske županije sa ciljem razgovora o tome što se posljednjih godinu i pol događa u Hrvatskoj, kako panedmija uzrokovana COVID-19 virusom i kako potresi utječu na rad i održivost udruga, s posebnim naglaskom na udruge na području Krapinsko-zagorske županije. Ovaj okrugli stol organiziran je u sklopu Dani otvorenih vrata udruga 2021., a tema ovogodišnje manifestacije je "Krizna situacija = šansa za novi početak?".

Sudionici okruglog stola bili su: Nikolina Bertol (Mreža udruga Zagor), Zvonimir Babić Fotobaj Zvonček (Multimedijalni Centar Stub-Klub), Mirjana Janžek (Udruga distrofičara Krapina), Mario Draganić (Županijska podružnica udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata Krapinsko-zagorske županije),  Davor Šimunović (Društvo Crvenog križa Krapinsko-zagorske županije), Tamara Jovičić (Udruga IKS Petrinja), Nikola Gospočić (Grad Donja Stubica), Martina Šarić (Grad Zabok - info), Martina Gregurović Šanjug (Krapinsko-zagorska županija) i Helga Možé (Zaklada za poticanje partnerstva i razvoj civilnoga društva).

Savjet za razvoj civilnoga društva Krapinsko zagorske županije objediniti će sve zaključke, a mi ćemo ih objaviti ovdje kada ih dobijemo.