1. Novosti iz udruga
  2. Upitnik o neformalnom obrazovanju za organizacije civilnog društva

Upitnik o neformalnom obrazovanju za organizacije civilnog društva

U sklopu projekta „SKOCKANO - standard kvalitete organizacija civilnog društva koje se konstruktivno bave neformalnim obrazovanjem“ kojeg provode Centar za mirovne studije, Forum za slobodu odgoja, Kuća ljudskih prava Zagreb, Centar za građanske inicijative Poreč, GOOD Inicijativa Phronesis SA iz Norveške provodi se istraživanje o potrebama i interesima organizacija civilnog društva za edukacijom u području neformalnog obrazovanja. Prikupljeni rezultati bit će upotrijebljeni prilikom izrade e-modula namijenjenih organizacijama civilnog društva kao podrška njihovom radu na povećanju kvalitete neformalnog obrazovanja kojeg pružaju. Cilj je u istraživanje uključiti što više organizacija civilnog društva iz svih krajeva Hrvatske, a osobito one organizacije koje rade s ranjivim skupinama, manjinama, mladima i organizacijama civilnog društva te koje djeluju na području nerazvijenih i depriviranih područja. Dakle, poziv na ispunjavanje upitnika upućeni je svim organizacijama civilnog društva kako bi u konačnici rezultati bili čim reprezentativniji.

• Upitnik je moguće ispuniti na sljedećoj poveznici sve do petka, 03.prosinca 2021.

Za više informacija o cijelom projektu u sklopu kojeg se provodi istraživanje kliknite ovdje.