1. Novosti iz udruga
  2. Poziv na regionalni okrugli stol “Lokalno planiranje za ublažavanje i prilagodbu klimatskim promjenama”

Udruga Zelena Istra i udruga DOOR pozivaju zainteresirane građane i dionike na regionalni okrugli stol "Lokalno planiranje za ublažavanje i prilagodbu klimatskim promjenama".

Riječ je o okruglom stolu koji se organizira u sklopu  projekta "METAR do bolje klime" i uz potporu projekata "Klimatski mostovi" i Unify. Nakon četiri izlaganja na temu klimatskih mreža, lokalnog energetskog i klimatskog planiranja te obalnog planiranja, slijedi panel diskusija na temu „Urbano planiranje – perspektive i izazovi“. Organizacije koje sudjeluju su: CIPRA International, Austria; Réseau Action Climat, Francuska; DOOR-Hrvatska; PAP-RAC-Hrvatska, Sveučilište u Zagrebu Fakultet elektrotehnike i računarstva; Urban Research Institute, Albanija; CENER 21 -BiH; Grad Pula, STARUM d.o.o., Hrvatska. Radni jezik će biti engleski.

• Okrugli stol će se održati u četvrtak, 09.06.2022. godine od 16:00 do 19:00h u Dnevnom boravku Društvenog centra Rojc u Puli.

Događaj je otvoren za javnost, a moći će se pratiti i online uz prethodnu prijavu na ured@zelena-istra.hr.

Više informacija ovdje.