1. Novosti iz udruga
  2. Udruga Zelena Istra poziva na tribinu “Iskustva, izazovi i prilike - kako unaprijediti realizaciju prava osoba s invaliditetom?”

Udruga Zelena Istra poziva na tribinu “Iskustva, izazovi i prilike - kako unaprijediti realizaciju prava osoba s invaliditetom?”

Udruga Zelena Istra poziva na tribinu “Iskustva, izazovi i prilike - kako unaprijediti realizaciju prava osoba s invaliditetom?”

Udruga Zelena Istra poziva na tribinu  "Iskustva, izazovi i prilike - kako unaprijediti realizaciju prava osoba s invaliditetom?" koja će se održati u srijedu, 25. listopada u Dnevnom boravku Društvenog centra Rojc u Puli s početkom u 18.00, kao i putem Zooma!

Na tribini će izlagati Mustafa Sharifi, stručni savjetnik iz Gradskog ureda za socijalnu zaštitu, zdravstvo, branitelje i osobe s invaliditetom Grada Zagreba, Sonja Grozić-Živolić, pomoćnica pročelnice Upravnog odjela za zdravstvo i socijalnu skrb Istarske županije, Irena Peruško, voditeljica Odsjeka za socijalnu skrb i zdravstvo iz Upravnog odjela za društvene djelatnosti, mlade i sport Grada Pule te Jelena Vuković, hrvatska paraolimpijka.

Uvodno u tribinu bit će premijerno prikazan kratki film "za(VRT)imo za inkluziju zajedno!", za kojeg režiju i kameru potpisuje nagrađivani pulski autor Michele Bulešić.

Tribina se odvija uz tumačenje na hrvatski znakovni jezik.

Prijava za sudjelovanje putem Zooma je obavezna, a poveznici za prijavu možete pristupiti klikom ovdje. 

Više informacija o tribini i njezinim govornicima pronađite klikom ovdje.

 

Povratak na prethodnu stranicu