1. Novosti iz civilnog društva
  2. Pula: informativni događaj „EU FONDOVI - Nove prilike 2021.-2027.“

Pula: informativni događaj „EU FONDOVI - Nove prilike 2021.-2027.“

Pula: informativni događaj „EU FONDOVI - Nove prilike 2021.-2027.“

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije organizira u Puli (adresa Hotel Park Plaza Histria) 25. travnja informativni događaj pod nazivom „EU FONDOVI - Nove prilike 2021.-2027.“.

Događanje je namijenjeno  jedinicama lokalne i regionalne samouprave, predstavnicima regionalnih i lokalnih razvojnih agencija, korisnicima i potencijalnim korisnicima sredstava iz EU fondova te dionicima regionalnog i lokalnog razvoja.

Pritom će se predstaviti aktualne mogućnosti financiranja razvojnih projekata u okviru Kohezijske politike u financijskom razdoblju 2021.-2027. te posebno novih programa Konkurentnost i kohezija 2021.-2027. (PKK) i Integriranog teritorijalnog programa 2021.-2027. (ITP). Ujedno će biti riječi i o industrijskoj tranziciji, financijskim instrumentima, otocima, ITU Mehanizmu i ITU Puli i Pazinu, urbanome razvoju, mogućnostima sufinanciranja projekata te iskustvima dosadašnjeg korištenja sredstava iz EU fondova. Na panel raspravi će predstavnici Istarske razvojne agencije, Regionalnog koordinatora Istre, Grada Pule, HAMAG BICRO-a te Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije predstaviti iskustva korištenja fondova Europske unije na lokalnoj razini i pripremu za korištenje sredstava u novom programskom razdoblju, a svi sudionici konferencije pozvani su pridružiti se raspravi.

Za sudjelovanje na događanju možete se prijaviti putem prijavnog obrasca na sljedećoj poveznici.

Broj mjesta je ograničen, a prijave se zaprimaju do 24. travnja 2023. godine ili do popunjena kapaciteta.

Program događanja dostupan je u privitku.

Povratak na prethodnu stranicu