2. Traži se naslov i tema za ARTEFATTO 10!

Traži se naslov i tema za ARTEFATTO 10!

ARTEFATTO 10, umjetnička inicijativa Grada Trsta koja promovira mlade umjetnike, otvorila je poziv za dostavu prijedloga teme koja će obilježiti ARTEFATTO 10. To će se događanje održati u Trstu u svibnju 2015.

Uz predloženi naslov (na talijanskom ili engleskom jeziku) treba dostaviti kratki opis (makismalno 500 znakova s razmacima), a s obzirom da se radi se o međunarodnom pozivu za umjetnike između 18 i 30 godina, naslov bi trebao biti lako razumljiv, upadljiv i motivirajući. Prijedloge možete slati do 22.9.2014. na email adresu questions@artefatto.info *Artefatto 10 financiran je iz programa zajednice Mladi na djelu, a uz Grad Trst, GAI i Bjcm, ove godine partneri su mu Zaklada za promicanje partnerstva i razvoja civilnog društva i Udruga Alfa Albona iz Hrvatske, udruga KID Pina iz Slovenije te Zaklada za umjetničko obrazovanje iz Austrije. Za više informacija o prijavama i o cijelom projektu kliknite ovdje.