1. Novosti iz Zaklade
  2. Raspisan natječaj za programe i projekte organizacija civilnog društva Grada Poreča u 2021. godini

Raspisan natječaj za programe i projekte organizacija civilnog društva Grada Poreča u 2021. godini

Gradonačelnik Grada Poreča-Parenzo donio je Odluku o načinu raspodjele raspoloživih sredstava iz Proračuna Grada Poreča-Parenzo za 2021. godinu namijenjenih financiranju programa i projekata organizacija civilnog društva u području: razvoja civilnog društva, kulture i socijalne skrbi.

Odlukom se utvrđuje i dokumentacija za provedbu natječaja. Javni natječaj za financiranje programa i projekata organizacija civilnog društva u području: razvoja civilnog društva, kulture i socijalne skrbi objavljuje i provodi Upravni odjel za društvene djelatnosti.

Dio natječajne procedure provodi se u suradnji sa Zakladom za poticanje partnerstva i razvoj civilnog društva iz Pule.

Javni natječaj objavljuje se 25.01.2021., a rok za podnošenje prijava traje do 24.02.2021. godine.

Ukupna vrijednost natječaja iznosi 596.000,00 kuna.

Cjelokupnu natječajnu dokumentaciju potrebno je poslati u zatvorenoj omotnici, preporučenom poštom na adresu Zaklade za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva, Riva 8, 52100 Pula ili osobno predati u prijamni ured Zaklade (od ponedjeljka do petka od 8:00 do 15:00 sati).

Sva pitanja vezana uz Natječaj mogu se postaviti elektroničkim putem slanjem upita na adresu e-pošte: natjecaji@civilnodrustvo-istra.hr najkasnije do 15.02.2021. godine.

Natječajna dokumentacija dostupna je na mrežnim stranicama Grada Poreča - Parenzo ili mrežnim stranicama Zaklade u dijelu otvoreni natječaji.

Povratak na prethodnu stranicu