2. Raspisan II.natječaj za programe i projekte OCDa Grada Poreča-Parenzo u 2021. god

Na temelju članka 20. Pravilnika o financiranju programa i projekta koje provode organizacije civilnog društva, Upravni odjel za društvene djelatnosti objavljuje II. Javni natječaj za financiranje programa i projekata organizacija civilnog društva u području razvoja civilnog društva i socijalne skrbi u 2021.godini

Grad Poreč-Parenzo poziva udruge koje su programski/projektno usmjerene na rad u područjima naznačenim u ovom Javnom natječaju za financiranje programa i projekata organizacija civilnog društva u području razvoja civilnog društva i socijalne skrbi, da se prijave na financijsku podršku programima/projektima koji doprinose razvoju prioritetnih područja iz ovog Natječaja.

Dio natječajne procedure provodi se u suradnji sa Zakladom za poticanje partnerstva i razvoj civilnog društva iz Pule.

Javni natječaj objavljuje se 09.travnja 2021.godine, a rok za podnošenje prijava traje do 10.svibnja 2021.godine.

Ukupna vrijednost natječaja iznosi 288.560,00 kuna.

Cjelokupnu natječajnu dokumentaciju potrebno je poslati u zatvorenoj omotnici, preporučenom poštom na adresu Zaklade za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva, Riva 8, 52100 Pula ili osobno predati u prijamni ured Zaklade (od ponedjeljka do petka od 8:00 do 15:00 sati).

Sva pitanja vezana uz Natječaj mogu se postaviti elektroničkim putem slanjem upita na adresu e-pošte: natjecaji@civilnodrustvo-istra.hr najkasnije do 31.04.2021. godine.

Natječajna dokumentacija dostupna je na mrežnim stranicama Grada Poreča - Parenzo ili mrežnim stranicama Zaklade u dijelu otvoreni natječaji.