2. Raspisan II. natječaj za programe i projekte organizacija civilnog društva Grada Poreča-Parenzo u 2022. godini

Raspisan  II. natječaj za programe i projekte organizacija civilnog društva Grada Poreča-Parenzo u 2022. godini

Na temelju članka 20. Pravilnika o financiranju programa i projekta koje provode organizacije civilnog društva, Upravni odjel za društvene djelatnosti objavljuje II. Javni natječaj za financiranje programa i projekata organizacija civilnog društva u području razvoja civilnog društva, kulture, sporta i rekreacije, te socijalne skrbi u 2022. godini.

Grad Poreč-Parenzo poziva udruge koje su programski/projektno usmjerene na rad u područjima naznačenim u ovom natječaju da se prijave na financijsku podršku programima/projektima koji doprinose razvoju prioritetnih područja iz ovog Natječaja.

Dio natječajne procedure provodi se u suradnji sa Zakladom za poticanje partnerstva i razvoj civilnog društva - Fondazione per la promozione del partenariato e dello sviluppo della società civile iz Pule.

Javni natječaj objavljuje se 17.05.2022. godine, a rok za podnošenje prijava je do 17.06.2022. godine u 12h.

Ukupna vrijednost natječaja iznosi 223.700,00 kuna.

Prijave se dostavljaju u zatvorenoj omotnici preporučenom poštom na adresu: Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva - Fondazione per la promozione del partenariato e dello sviluppo della società civile, Riva 8, 52100 Pula s napomenom „II. Javni natječaj za financiranje programa i projekata organizacija civilnog društva Grada Poreča za 2022. godinu – NE OTVARAJ” ili skenirano putem elektroničke pošte na adresu natjecaji@civilnodrustvo-istra.hr s predmetom „II. Javni natječaj za financiranje programa i projekata organizacija civilnog društva Grada Poreča za 2022. godinu“.

Sva pitanja vezana uz Natječaj mogu se postaviti elektroničkim putem slanjem upita na adresu e-pošte: natjecaji@civilnodrustvo-istra.hr najkasnije do 07.06.2022. godine.

Natječajna dokumentacija dostupna je na mrežnim stranicama Grada Poreča-Parenzo ili mrežnim stranicama Zaklade Istra - Fondazione Istria u dijelu otvoreni natječaji.