1. Novosti iz Zaklade
  2. “Radosti iz mladosti za godine bez starosti” u Delnicama

“Radosti iz mladosti za godine bez starosti” u Delnicama

U sklopu programa „Aktivni u zajednici“ u Delnicama će se u narednim mjesecima raditi na projektu „Radosti iz mladosti za godine bez starosti“ pod vodstvom Udruge umirovljenika Grada Delnica i uz podršku Grada Delnica. Projekt simpatičnog naziva predstavljen je na konferenciji za medije održanoj 24.07. u Gradskoj vijećnici Grada Delnica, a u isti će se uključiti građani Delnica, poslovni sektor, učenici, srednjoškolci i ostali ljudi dobre volje koji će dati svoj doprinos uređenju dvorišta Udruge umirovljenika. U planu je renoviranje dotrajalog boćališta, oslikavanje zida, izrada uličnog šaha i viseće kuglane. Sadržaj je to kojim će se obogatiti ponuda u Delnicama, ne samo za umirovljenike, već i za sve one koji žele aktivno i kvalitetno provoditi svoje slobodno vrijeme.

U lipnju su održane dvije volonterske akcije na kojima su sudjelovali članovi udruge umirovljenika a na istima se od korova očistilo buduće boćalište. U narednom razdoblju, kako je najavljeno na konferenciji za medije, održat će se još nekoliko volonterskih akcija na koje su pozvani svi zainteresirani građani.

Slijedite primjer aktivnih delničkih umirovljenika i budite i VI AKTIVNI U ZAJEDNICI!

Sve informacije o projektu možete pratiti na Facebook stranici Udruge umirovljenika Delnica - https://www.facebook.com/UdruzenjeUmirovljenikaDelnice/  te web i Facebook stranici Zaklade.

Povratak na prethodnu stranicu