1. Novosti iz udruga
  2. Radionice za mlade: “Aktivno građanstvo” i “Osobni i profesionalni razvoj”

Radionice za mlade: “Aktivno građanstvo” i “Osobni i profesionalni razvoj”

Volonterski centar Istra poziva zainteresirane mlade, u dobi od 25 do 35 godina, na sudjelovanje u jednom od programa neformalnog obrazovanja Erasmus+ projekta "The Key: developing methodology for younger adults education" koji su usmjereni na aktivno građanstvo te na osobni i profesionalni razvoj.

Sudjelovanje u programima je besplatno budući da su troškovi pokriveni projektom "The Key". Moguća je prijava na jedan ili na oba programa te je važno da prijavljeni/e sudionici/e sudjeluju na svim susretima odabranog programa.

Naime, sudionici/e u programu imaju i ulogu suradnika/ca u razvoju programa za aktivaciju mladih odraslih na način da se naglasak nakon provedenih aktivnosti stavlja na davanje povratne informacije na provedbu aktivnosti.  Iste aktivnosti bit će provedene i u zemljama partnerskih organizacija (Sloveniji, Portugalu i Bugarskoj), stoga će se povratne informacije analizirati grupno, u svrhu daljnjeg poboljšavanja aktivnosti u budućnosti.

Programi će se održati uživo, u prostoru udruge Volonterski centar Istra, na adresi Flavijevska 8, Pula prema sljedećem rasporedu:

Program 1: AKTIVNO GRAĐANSTVO

1. dan: subota, 13.11. od 10:00 do 17:30h
2. dan: nedjelja, 14.11. od 10:00 do 15:30h
3. dan: subota, 27.11. od 10:00 do 17:30h
4. dan: nedjelja, 28.11. od 10:00 do 15.30h

Program 2: OSOBNI I PROFESIONALNI RAZVOJ

1. dan: petak, 12.11. od 10:00 do 17:30h
2. dan: petak, 19.11. od 10:00 do 17:30h
3. dan: petak, 26.11. od 10:00 do 15:30h

• Prijave su moguće putem Google obrasca, najkasnije do 07. studenog 2021. godine ovdje.

Više informacija o projektu i pozivu moguće je pronaći na mrežnoj stranici Volonterskog centra Istra.