1. Novosti iz udruga
  2. Radiona Re-Gepetto - novo mjesto susreta u gradu!

Radiona Re-Gepetto - novo mjesto susreta u gradu!

Radiona Re-Gepetto ima svrhu pružiti svim zainteresiranim građanima prostor, alate i savjete koji su im potrebni kako bi sami ili uz pomoć njihovog majstora popravili male kućanske uređaje, predmete, namještaj, odjeću i igračke.

• Adresa: Društveni centar Rojc, Gajeva 3, Pula - prizemlje sjevernog krila zgrade (ulaz iz unutarnjeg dvorišta)

• Radionica Re-Gepetto jest funkcionalan prostor u kojem građani mogu besplatno popraviti predmete i uređaje po „uradi sam“ principu

• Vlasnici pokvarenih i oštećenih predmeta u radioni mogu pronaći razne vrste alata koje se obično ne isplati kupovati. Svim zainteresiranima je na raspolaganju i podrška majstora – voditelja radione koji može pomoći u rješavanju kvarova koje ne znaju otkloniti sami. Dobrodošli su i volonteri koji posjeduju razne vještine i koji su spremni svoje znanje jednom tjedno ili mjesečno prenijeti korisnicima putem “repair caffe” programa.

Više pogledajte na Radiona Re-Gepetto