1. Novosti iz civilnog društva
  2. Prilika za organizacije civilnog društva da steknu oznaku kvalitete SKOCKANO

Prilika za organizacije civilnog društva da steknu oznaku kvalitete SKOCKANO

Prilika za organizacije civilnog društva da steknu oznaku kvalitete SKOCKANO

Otvoren je novi ciklus prijava za organizacije civilnog društva koje žele nositi oznaku kvalitete SKOCKANO.

Ovo je prilika za organizacije civilnog društva koje provode različite oblike obrazovnih aktivnosti  da dobiju preporuke evaluatora/ica za unaprjeđenje svog obrazovnog rada te dobiju oznaku kvalitete – SKOCKANO organizacija ili SKOCKANO program. Oznaka kvalitete jamstvo je dobrog rada sudionicima, suradnicima, donatorima, školama i drugim važnim dionicima.

  • Prijave traju od 03. do 10. 04. 2023. godine, a iskaz interesa podnosi se putem ispunjavanja obrasca na ovoj poveznici.

SKOCKANO je sustav osiguravanja kvalitete koji pruža podršku udrugama u unapređenju njihovog obrazovnog rada. Sadrži standarde i kriterije kojima se jamči kvaliteta neformalnih obrazovnih programa te je posvećen vrijednostima i načelima neformalnog obrazovanja u planiranju, razvoju, provedbi i evaluaciji. 

Više informacije o načinu prijave može se naći u ovdje.

Sustav je razvijen u okviru projekta “SKOCKANO – standard kvalitete organizacija civilnog društva konstruktivno angažiranih u neformalnom obrazovanju” koji je i podržan s 199.000,00 € financijske podrške Islanda, Lihtenštajna i Norveške u okviru EGP i Norveških grantova.

Povratak na prethodnu stranicu