2. Pridruži nam se u volonterskoj akciji!

Pridruži nam se u volonterskoj akciji!

HVALA OD SRCA SVIMA KOJI SU SE ODAZVALI POZIVU TE PRIKLJUČILI AKCIJI, KUGLICE DOBROTE SU U VJEŠTIM RUKAMA VRIJEDNIH VOLONTERA KOJI ĆE U NAREDNIH PAR DANA IZRAĐIVATI "KUGLICE DOBROTE", A KOJE ĆE USKORO BITI DOSTUPNE SVIMA ONIMA KOJI SVOJIM DOPRINOSOM ŽELE SUDJELOVATI U HUMANITARNOJ AKCIJI PRIKUPLJANJA SREDSTAVA ZA ŠTIĆENIKE DJEČJEG DOMA RUŽA PETROVIĆ.

Ako si kreativac koji želi doprinijeti humanitarnoj akciji "Kuglice dobrote" pozivamo te na druženje u Dnevnom boravku DC Rojc, tražimo vješte ruke za izradu božićnih kuglica dobrote:

- 01.12. od 17h do 20h

- 04.12. od 17h do 20h

U toplini vlastitog doma u koje god doba dana želiš! Javite nam se i sav materijal za kuglice dobrote pokucat će na vrata tvoga doma!

Potrebno je izraditi božićne kuglice na način da:
-u kuglicu umetnete dekorativne materijale izrežete poruku sa pozitivnim mislima te zavežete mašnu... i tako 500 puta : )

Pozitivne poruke kreirali su učenici 5 pulskih osnovnih škola koji su sudjelovali u ovogodišnjem "Lovu na filantropsko blago Pule".

Da bi izrada božićnih kuglica bilo zabavna neka te vodi misao kako ćeš dekoriranjem božićnih kuglica sudjelovati u humanitarnoj akciji prikupljanja financijskih sredstava pomažući djeci izvan vlastite obitelji, štićenicima Dječjeg Doma Ruža Petrović.

Prijaviti se možete mailom na: tadea@civilnodrustvo-istra.hr

Ako imate dodatnih pitanja slobodno nas možete kontaktirati na: tel. 212-938 ili mob. 0992116553