2. “Priče društvenih poduzetnika” u ponedjeljak u Cvajneru!

“Priče društvenih poduzetnika” u ponedjeljak u Cvajneru!

Što i kako društveni poduzetnici rade u Hrvatskoj, kako slave uspjehe, kako se nose (ili ne nose) s pogrešnim poslovnim odlukama i neuspjesima, što su naučili iz tih situacija (ili nisu), kako razmišljaju o trenutnom poslovanju i budućnosti, čemu se vesele i čega se boje - u opuštenoj atmosferi, nakon vrućeg dana, uz hladnu pivicu i osmijeh na licu pričaju Danijela Maružin (direktorica društvenog poduzeća Punkt), Helga Može (upraviteljica Zaklade Istra - Fondazione Istria) i Teo Petričević (serijski društveni poduzetnik, direktor ACT Grupe).

KADA? 27. lipanj 2022. / 19:00
GDJE? Pula, Galerija Cvajner

Ulaz je besplatan, kao i knjiga Pank poduzetnici (https://knjiga.act-grupa.hr).

DOĐITE, SLUŠAJTE, ČITAJTE, UČITE.

Moglo bi Vas još zanimati:

Zaklada ispred Regionalnog centra za razvoj društvenih inovacija "ReCeD'Istria" organizira i poludnevnu radionicu o inovativnom financiranju organizacija društvene ekonomije. Radionica je namijenjena menadžerima/icama i financijskim menadžerima/icama organizacija društvene ekonomije (udrugama, društvenim poduzećima i drugim neprofitnim organizacjama). Više info OVDJE.

Poziv

Službeni Poziv