2. Poziv za predlaganje predstavnika za člana Nacionalnog vijeća za razvoj ljudskih potencijala

Nacionalno vijeće za razvoj ljudskih potencijala prema članku 10. Zakona o Hrvatskom kvalifikacijskom okviru je središnje strateško tijelo Republike Hrvatske za razvoj Hrvatskog kvalifikacijskog okvira koje procjenjuje, vrednuje i usklađuje javne politike, kao što su politike obrazovanja, zapošljavanja, cjeloživotnog profesionalnog usmjeravanja i regionalnog razvoja, prati i vrednuje učinke HKO-a i pojedinih kvalifikacija te daje preporuke o poboljšanjima u povezivanju obrazovanja i potreba tržišta rada.

Potrebno je predložiti člana ili članicu u novom mandatu Nacionalnog vijeća za razvoj ljudskih potencijala.
Molimo sve zainteresirane organizacije civilnoga društva da putem dostupnog obrasca dostave prijedloge kandidata za člana Nacionalnog vijeća za razvoj ljudskih potencijala.

•  Rok za dostavu kandidatura je četvrtak, 1. travnja 2021.

Prijedlozi se dostavljaju direktno Uredu za udruge na elektroničku adresu: savjet@udruge.vlada.hr ili članovima Savjeta za razvoj civilnoga društva - predstavnicima udruga prema području djelovanja, a popis članova s elektroničkim adresama dostupan je na mrežnoj stranici Ureda za udruge.
Više možete pogledati na Ured za udruge