2. Poziv za drugu generaciju praktičarki i praktičara socijalnih inovacija – prijavi se!

Edukacija ‘Praktičar_ka socijalnih inovacija’ namijenjena je mladima između 21 i 30 godine koji su na završnim godinama studija ili su završili fakultet i trenutno nisu zaposleni u struci. Cilj edukacije je ponuditi osnovna znanja, vještine i stavove koji će humanistima i društvenjacima omogućiti da dizajniraju, razviju i implementiraju socijalne inovacije. Program se prvi puta izvodio u proljeće 2021., a ovo je poziv za drugu generaciju praktičara i praktičarki.

• Sudjelovanje je besplatno i sastoji se od 150 sati edukacije koja uključuje teorijska predavanja, individualni i praktični rad u grupama (60 sati – predavanja i praktične vježbe; 90 sati – individualni i grupni zadaci).
  • Kako bi se omogućilo sudjelovanje mladih iz cijele Hrvatske, kao i mladih koji imaju poteškoće u kretanju, program će se izvoditi online putem platforme Zoom, uz mogućnost susreta uživo ako za to bude mogućnosti
  • Program započinje 28. rujna i završava 17. prosinca 2021. godine.
  • Teorijska predavanja odvijaju se utorkom i četvrtkom od 9:30 do 13:30h, uz povremeni tjedan bez predavanja koji je namijenjen grupnom radu. U dogovoru s grupom, moguće je organizirati dodatne termine za konzultacije.
  • Predavanja izvode iskusne predavačice iz Inicijative mladih za ljudska prava u suradnji s vanjskim predavačima koji su poznati eksperti za design thinking, komunikaciju, zagovaranje i druge teme te dolaze iz privatnog sektora i civilnog društva. Imena svih predavača bit će objavljena uskoro.
  • Rok prijave na program je 19. rujna u ponoć, a prijaviti se možete ovdje

Više pogledajte ovdje