2. Poziv predstavnicima OCD-a za člana IV saziva Vijeća za GMO

Poziv predstavnicima OCD-a za člana IV saziva Vijeća za GMO

U rujnu 2021. završava četverogodišnji mandat Vijeća za genetski modificirane organizme koje je osnovano Odlukom Vlade o osnivanju Vijeća za genetski modificirane organizme (NN 93/17).

Slijedom navedenog, potrebno je imenovati jednog (1) stručnjaka iz područja znanosti molekularne biologije, toksikologije, poljoprivrede, šumarstva, veterinarstva, zaštite okoliša, prirode, etike, gospodarstva i zdravstva iz nadležnosti udruge koja je kompetentna za područje genetski modificiranih organizama.

Molimo sve zainteresirane organizacije civilnoga društva da putem obrasca ispod dostave prijedloge kandidata za člana Vijeća za genetski modificirane organizme.

• Rok za dostavu kandidatura je utorak, 8. lipnja 2021.

​Prijedlozi se dostavljaju direktno Uredu za udruge na elektroničku adresu: savjet@udruge.vlada.hr ili članovima Savjeta za razvoj civilnoga društva - predstavnicima udruga prema području djelovanja, a popis članova s elektroničkim adresama dostupan je na Ured za udruge.

Više pogledajte na Ured za udruge