1. Novosti iz udruga
  2. Poziv na sudjelovanje u istraživanju

Poziv na sudjelovanje u istraživanju

Poziv na sudjelovanje u istraživanju (kvalitete) suradnje organizacija civilnog društva i odgojno-obrazovnih ustanova u provedbi građanskog odgoja i obrazovanja

Centar za građanske inicijative Poreč, kao partner na projektu "MODUS" poziva Vas na ispunjavanje upitnika kojim se želi dobiti uvid o predispozicijama, preprekama i mogućnostima za kvalitetnu suradnju između odgojno-obrazovnih ustanova i organizacija civilnog društva u području građanskog odgoja i obrazovanja. Krajnji je cilj izraditi model suradnje koji će odgovoriti na uočene potrebe za povećanjem kvalitete provedbe građanskog odgoja i obrazovanja u odgojno-obrazovnim ustanovama.

Upitnik se sastoji od dvadesetak pitanja, a samo ispunjavanje traje oko petnaest minuta. Molimo Vas da upitnik ispuni jedna osoba u ime jedne organizacije civilnog društva. Upitniku možete pristupiti pomoću sljedećeg linka:

Istraživanje se provodi u sklopu projekta „MODUS - civilni i javni sektor za građanski odgoj i obrazovanje“ kojeg provode Udruga "Delta", Centar za građanske inicijative Poreč, Udruga za rad s mladima „Breza“ iz Hrvatske i Menneskerettighetsakademiet iz Norveške. Projekt je podržan s € 135.000,00 financijske podrške Islanda, Lihtenštajna i Norveške u okviru Europskog gospodarskog prostora i Norveških grantova.