1. Novosti iz udruga
  2. Poziv na sudjelovanje na edukaciji „Inovativne metode i prakse u obrazovanju za demokratsko građanstvo i ljudska prava“

Pridružite se edukaciji „Inovativne metode i prakse u obrazovanju za demokratsko građanstvo i ljudska prava“, koja će se održati od 21. do 24. lipnja 2022. godine u Belom Manastiru (Hotel Patria). Edukaciju će provesti organizacija Human Rights Academy iz Norveške te se program održava na engleskom jeziku. Put (glavna ruta: Poreč – Beli Manastir), smještaj i hrana besplatni su za sve sudionike i sudionice.

Tko može sudjelovati? Edukacija je namijenjena osobama koje se bave osmišljavanjem i provedbom edukativnih aktivnosti u području građanskoga odgoja i obrazovanja:

• Učiteljima i učiteljicama;
  • Nastavnicima i nastavnicama;
  • Predstavnicima i predstavnicama organizacija civilnoga društva (radnicama, volonterkama…);
  • Stručnim suradnicima i suradnicama u školama.

Prijaviti se možete putem poveznice do 10. lipnja 2022., a broj prijava je ograničen. Detalje o putu i programu organizatorice će poslati nakon prikupljenih prijava.

Više pogledajte u Pozivu ispod.