2. POZIV NA INFO RADIONICU O POZIVU ZA PRIJAVU MALIH PROJEKATA ACF HRVATSKA

POZIV NA INFO RADIONICU O POZIVU ZA PRIJAVU MALIH PROJEKATA ACF HRVATSKA

Upravitelj Fonda za aktivno građanstvo u Hrvatskoj poziva sve organizacije zainteresirane za prijavu projekata na nedavno otvoren Pozivu za prijavu malih projekata na regionalnu informativnu radionicu o Pozivu koja će biti održana u ponedjeljak, 19.04., od 13 do 15 sati, na Cloud platformi Zoom. Na radionici će  niti predstavljeni ciljevi i fokus poziva, postupak prijave, prijavni obrazaca i obrazac proračuna te različiti oblici podrške zainteresiranim prijaviteljima u postupku prijave na ovaj Poziv, a namijenjena je organizacijama sa sjedištem Karlovačkoj, Primorsko-goranskoj, Istarskoj, Ličko-senjskoj i Sisačko-moslavačkoj županiji.

• Prijave na radionicu su otvorene do 16.04. do 12 sati, a poveznica za prijavu je dostupna na https://bit.ly/3shjsJQ

Radionicu će voditi Zvijezdana Schulz Vugrin i Igor Bajok iz Udruge za razvoj civilnog društva SMART. Više informacija o Pozivu dostupno je na https://acfcroatia.hr/mali-projekti/