2. Poziv mladima na Informativni event u sklopu projekta „Mladi ZA Medulin – djeluj lokalno“

Općina Medulin krenula je s provedbom projekta „Mladi ZA Medulin – djeluj lokalno“. U sklopu projekta Općina želi doći do mladih od 15 – 30 godina s područja općine Medulin kako bi zajedno izradili Lokalni program za mlade Općine Medulin, ali i saznali sve probleme i potrebe mladih s područja Općine. Cilj ovoga projekta, ali i ovoga događaja je povećati sudjelovanje mladih u procesima donošenja odluka za mlade i dijalog između mladih i donositelja odluka (načelnik, zamjenik, Općinsko vijeće). Općina Medulin ističe važnost uključivanja mladih u ovaj projekta kroz razna predavanja, okrugle stolove i evente kako bi stvorila Općinu po mjeri mladih.

Prvi informativni event na kojem ćete moći saznati sve inormacije održati će se u subotu 5. rujna 2020. godine u Multimedijalnom centru 3mc-u Medulin, Centar 58 s početkom u 9:30 sati(registracija sudionika od 9:30 – 10:00).  Na tom događaju će uz mlade prisustvovati i predstavnici Općine Medulin, načelnik Goran Buić, zamjenik načelnika Damir Demarin i vijećnici Općinskog vijeća Općine Medulin.

Za sve sudionike je prisustvovanje besplatno, a osigurana je i pauza za kavu, prigodan domjenak, materijali, ali i prijevoz ukoliko nemate mogućnost samostalno doći.

Prijaviti se možete putam e-maila: ana.zufic@medulin.hr ili pozivom na broj telefona 052/ 385 – 679. U prijavi je potrebno navesti: Ime i prezime, datum rođenja, naselje iz kojeg dolazite, broj telefona, e-mail, te informacija je li vam potreban prijevoz, te ukoliko je Vašu točnu adresu. Za mlade koji istaknu da im je potreban prijevoz javiti ćemo se povratno s točnom satnicom prijevoza.

Iskoristite priliku i recite što vam je potrebno. Dođite u što većem broju, uzmite prijatelje sa sobom i napravite općinu po mjeri mladih!

PROGRAM:

09:30 – 10:00 – registracija sudionika
10:00 – 10:20 – uvodni pozdravi
10:20 – 10:40 – prezentacija projekta „Mladi ZA Medulin – djeluj lokalno“
10:40 – 11:00 – tema: „Zašto je važno uključiti mlade i zašto je važno da se mladi uključe“
11:00 – 11:15 – pauza za kavu
11: 15 – 11:35 – tema: „Razumijevanje politika za mlade i što je Lokalni program za mlade“
11:35 – 12:00 – Zaključak, evaluacija i najava nadolazećih aktivnosti
12:00 – Druženje i zakuska

Projekt je financiran sredstvima Europske unije iz programa Erasmus +, Ključna aktivnost 3. Sredstva su odobrena u 100% iznosu, a vrijednost projekta je 12.785,00 eura.

* Događaj će se održati poštujući sve protu-epidemiološke mjere na snazi, a molimo sve sudionike da se i u ovoj prilici pridržavaju propisanih mjera Stožera CZ i Zavoda za javno zdravstvo RH (nošenje maskica i fizička distanca).

Više na službenoj stranici Općine Medulin.