1. Novosti iz Zaklade
  2. Povodom Dana otvorenih vrata udruga Zaklada promovira projekte i aktivnosti udruga na svome webu

Povodom Dana otvorenih vrata udruga Zaklada promovira projekte i aktivnosti udruga na svome webu

Povodom Dana otvorenih vrata udruga Zaklada promovira projekte i aktivnosti udruga na svome webu

Bliže nam se ovogodišnji „Dani otvorenih vrata udruga“! Dani su prilika da se javnost informira i osvještava o važnosti postojanja udruga i njihovog djelovanja, a ove se godine održavaju od 25. do 27. svibnja 2017. u organizaciji Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Uključite se u "Dane otvorenih vrata udruga"!

Ove godine povodom manifestacije naša Zaklada želi promovirati aktivnosti, projekte i programe udruga koji su u tijeku. Zaklada je nedavno pokrenula sekciju na svojoj web stranici pod nazivom "Novosti iz udruga" i u tom dijelu objavljuje pozive, članke i novosti koje šalju udruge.

U duhu inicijative, pozivamo Vas, članove udruga, da nam pošaljete kratak tekst o tome čime se trenutno bavi vaša organizacija (do 2 kartice teksta), o nekom projektu ili aktivnosti koju provodite te da se slikate kraj svojih otvorenih vrata (doslovno:), a mi ćemo vašu priču objaviti na našem webu u sekciji "Novosti iz udruga"!

Tekst i slike pošaljite na zaklada@civilnodrustvo-istra.hr zaključno s 25.05.2017.! Mail s naslovom „Dani otvorenih vrata udruga 2017“ treba sadržavati naziv i adresu udruge, tekst i 2-3 fotografije.  

Povratak na prethodnu stranicu