1. Novosti iz Zaklade
  2. PODSJETNIK Poziv na Završni dijalog mladih i predstavnika

PODSJETNIK Poziv na Završni dijalog mladih i predstavnika

Podsjećamo vas da ovog petka, 3.11.2023. Zaklada Istra - Fondazione Istria organizira Završni dijalog mladih i predstavnika donositelja odluka u svrhu izrade "Lokalnog programa za mlade Grada Pule-Pola 2024.-2027". 

Kako bi se osigurala kvaliteta i održivost akcijskog plana provedbe „Lokalnog programa za mlade Pule-Pola“ tom će prilikom biti predstavljen nacrt izrađen kroz dosadašnje aktivnosti prikupljanja podataka, potreba i prijedloge. Bit će to dobra prilika da sudionici zajednički razmotre završni nacrt, poglavito dijelove koji se tiču akcijskog plana provedbe ovog strateškog dokumenta, razmatrajući ciljeve, mjere i predviđene aktivnosti.
Cilj aktivnosti je, osim povezivanja mladih s predstavnicima donositelja odluka, identificirati dijelove nacrta koje treba unaprijediti i zajednički pronaći načine pomoću kojih to uspješno učiniti i implementirati.

Prijava za sudjelovanje je obavezna i vrši se putem linka, najkasnije do 31.10.2023.

Sudjelovanje mladih osoba u dobi od 13 do 18 godina moguće je uz prethodnu suglasnost roditelja/zakonskog zastupnika za sudjelovanje u aktivnostima projekta „Mladi u (lokalnom) programu Grada Pule-Pola”. Suglasnost možete pronaći putem linka

Za više informacija o ovom događaju slobodno nam se obratite putem emaila: tara@civilnodrustvo-istra.hr ili telefona 052/212 938. 

 

 

Projekt “Mladi u (lokalnom) programu Grada Pule-Pola” provodi Grad Pula-Pola, u partnerstvu sa Zakladom za poticanje partnerstva i razvoj civilnog društva, Volonterskim centrom Istra, Udrugom ZUM i Školom za odgoj i obrazovanje Pula. Projekt se provodi u razdoblju od 1. siječnja 2023. do 31. prosinca 2023., uz financijsku podršku Europske unije, u iznosu od 31.300 EUR. Navedeni projekt provodi se u okviru ključne aktivnosti 154 - Aktivnosti sudjelovanja mladih, u okviru programa Erasmus+.

Povratak na prethodnu stranicu